kluizen Discount Webwinkel keur en betaal methode

Levering en plaatsing van de kluis

Standaard levering is altijd Gratis!

Alle kluizen en brandkasten worden binnen Nederland en België altijd gratis geleverd.

De gratis levering van de kluizen en brandkasten vinden standaard plaats op de begane grond, net achter de eerste sluiting, zonder enig verticaal transport op of bij het afleveradres.

Omdat een aantal kluizen niet met een standaard pakketdienst verstuurd wordt, kan het zijn dat er contact met je wordt opgenomen om een afleverdag en tijd af te spreken. (Dit is niet altijd het geval). Doorgaans is de levertijd 2-4 werkdagen.

Lichtere kluizen worden met een standaard pakketdienst verzonden, grotere en zwaardere kluizen en brandkasten worden met een speciale vervoerder verzonden. Het afleveradres dient dan ook altijd per vrachtwagen bereikbaar te zijn.


Full service levering (optioneel)

Transport, verankering en plaatsing (maximale maatvoering 950x700x700 (HxBxD in mm) / tot 100 kg) 

We maken het je graag gemakkelijk! Kies daarom voor onze full service levering: De kluis wordt op de juiste locatie geplaatst op de begane grond of, met een speciale trappenloper, op de eerste of tweede verdieping. Daarna wordt de werking van de kluis gecontroleerd en eventueel uitgelegd. Onze bezorgprofessionals verankeren de kluis op vakkundige wijze en u ontvangt een verankeringscertificaat als bewijs daarvan. Bij vertrek wordt het verpakkingsmateriaal netjes opgeruimd en meegenomen. Prijs incl. btw
Full service levering van een kluis t/m 100 kg per trap met traploper*€ 199,-

(maximale maatvoering 900x600x600 / tot 100 kg) 

* U kunt gebruik maken van deze service inclusief trappenloper indien er aan deze minimale voorwaarden wordt voldaan:

  • De kluis heeft een maximale maatvoering van 950x700x700 (HxBxD in mm) en
  • De kluis weegt maximaal 100 kg, zwaarder dan 101 kg alleen op aanvraag.
  • De trap is minstens 80 cm breed
  • Onder en boven aan de trap is minstens 90 cm uitloopruimte
  • Trap is niet steiler dan 45 graden
  • Geen hoogpolig tapijt
  • Geen wit gelakte trap
  • Tot maximaal de tweede etage


Inhuizingen: Professioneel transportbedrijf (optioneel)

Wanneer je de bestelling geleverd wilt krijgen op een plaats die alleen bereikbaar is d.m.v. verticaal transport (trappen, maar ook liften), of verder dan de 1e sluiting (de voordeur) dan moet deze bestelling worden ingehuisd.

Wij hanteren standaard prijzen voor het plaatsen en verankeren van de kluis of brandkast op de begane grond of op een etage per lift bereikbaar. Belangrijk hierbij is de maximale gewicht capaciteit van de lift.Voor inhuizingen die alleen bereikbaar zijn d.m.v. trappen etc. is het van belang om uw specifieke situatie duidelijk toe te lichten. Je kunt dit doen met behulp van het inhuisformulier. Wanneer je twijfelt of een inhuizing mogelijk is, of je hebt een andere vragen, dan mag je altijd contact opnemen met ons.


Download hier het Inhuisformulier


Terug naar de veelgestelde vragen over kluizen